Liberty Bike Fest 2013 – Motelli Road 66

Username:

Password:

Forgot Password? / Help

Liberty Bike Fest 2013   

Tapahtumaan on vielä aikaa

D
H
M
S
6.0/6261votes

LIBERTY BIKE FEST 2013 / FESTIVAALI ALKAA PERJANTAINA 28.6.2013

K

aikki moottoripyöräkerhot, motoristit ja moottoripyöräharrastajat, tervetuloa kolmannen kerran järjestettäville moottoripyöräfestivaaleille LIBERTY BIKE FEST 2013! Tapahtuman järjestää hotelli Road 66 yhteistyössä amerikkalaisia moottoripyörävarusteita ja -vaatteita myyvän Liberty Fashionin kanssa.

Liberty Bike Fest 2013 on kaikkea tätä: loppumattomia tanssiesityksiä, kuumia erotiikkaspektaakkeleita, rock-bändien esityksiä, stunt-ajoa, burnout ja paljon muuta!

Päävieraana suomalaisen hard rockin legenda,
Timo Rautiainen!


Seuratkaa ilmoittelua nettisivuillamme www.road66.fi. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lopullinen ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa!

Ostakaa lippunne tiketti.fi internet sivuilta

Liberty Bike Fest 2013 -moottoripyöräfestivaalin lipunmyynti on alkanut Tiketti.fi-palvelussa! Ennakkolipun hinta on 30 € (norm. 35 €).

STUNTFREAKSTEAM

Festivaali alkaa perjantaina 28.6.2013

11.00 Saapuminen

Majoitus Liberty Bike Festin aikana

Festivaalin ajaksi on valittavissa eri hintaluokkien majoitusvaihtoehtoja, joista löytyy varmasti jotainkaikkien toiveille.

1. Majoitus hotelli Road66:n mukavissa kahden hengen huoneissa

Yksi kahden hengen huone perjantaista sunnuntaihin kestävällä varauksella 350 euroa.

2. Majoitus merenrantamökeissä

Neljän hengen mökki perjantaista sunnuntaihin 370 euroa. Neljän hengen mökki laajemmalla varustelulla 490 euroa.

3. Majoitus leirintäalueella

Vuokraamme kahden hengen armeijatelttoja. Pakettiin kuuluvat myös sängyt ja makuupussit. Vuokra 30 euroa. Pelkän telttapaikan vuokra 15 euroa (oma teltta mukana). Liinavaatteiden vuokra 10 euroa.

Majoitus leirintäalueella

Majoituspaikkoja on rajoitettu määrä

Varaa jo nyt puhelimitse
Suomi : +358 440 233 211, tai sähköpostilla motel@road66.fi

R

oad 66 on amerikkalaiseen tapaan toteutettu teemahotelli. Tänne saavuttuaan kuka tahansa tuntee olevansa todellinen biker. Koko hotelli uhkuu Amerikka-henkeä ja biker-kulttuuria. Vieraita odottavat mukavat huoneet ja ammattitaitoinen henkilökunta. Ne onnelliset kymmenen henkeä, jotka saapuvat ensimmäisinä, saavat palkintoja Liberty Bike Fest 2013:n järjestäjiltä ja sponsoreilta: Liberty Fashion ja Route 66.

Liberty Bike Fest 2013

Kaikki MC:t saavat Liberty Bike Festin järjestäjiltä lahjan!

Line up Main Arena

19.00 Liberty Bike Fest 2013 avataan

Tapahtuman järjestäjä lausuu tervetuliaissanat.

Festivaalin auettua käynnistyy myös sen tapahtumakylläinen ohjelma, johon kuuluu muun muassa seuraavaa:

21:00 Alcantaria / 22:00 REDS’COOL / 23:00 Hogster / 00:00 Stopping Reflex

Indoor Arena

Iltakymmenestä aivan aamun pikkutunneille asti sisäareenallamme on tarjolla monipuolinen tanssishow : stripteasea, eroottista showta yms.30 upeaa tanssijatarta järjestävät aivan henkeäsalpaavan shown eikä kenellekään taatusti tule tylsää!

Ensimmäisen päivän ohjelma päättyy kello 3.30.

Vieraat voivat nauttia koko päivän ajan aidon ja alkuperäisen amerikkalaisen keittiön antimista. Hotellin alueella sijaitsee myös motovarustekauppa, josta saa kaikkea ajohanskoista sivulaukkuihin. Valikoimassa on varusteuutuuksia ja tuotteita johtavilta merkeiltä, joihin kuuluvat muiden muassa Harley-Davidson, River Road, Xelement ja Icon. HUIPPUHINNAT! Tytöt tarjoilevat koko päivän virvokkeita aivan ilmaiseksi.

Lauantai 29.6.2013

Liberty Bike Fest BIKINIs!

Liberty Bike Fest BIKINIs!

P

äivä käynnistyy tuhdilla biker-aamiaisella. Ruokalistalla on munakkaita, omeletteja, pekonia, nakkeja, juustoa, kinkkua, lihapullia, ohukaisia, hedelmäsalaattia, jälkiruokia ja erilaisia mehuja sekä muita herkkuja, jotka on valmistanut USA:sta saapunut kokki.

Aamiaisen jälkeen on mahdollisuus lähteä kauniille Santalahden hiekkarannalle. Siellä on mukava viettää aikaa ottaen aurinkoa, pelaillen kauniiden tyttöjen kanssa rantalentopalloa ja jutustellen ystävien kesken.

Ilmainen bussi kulkee koko päivän Road 66 -hotellin ja rannan väliä. Bussin tarjoaa hotelli Road 66.

14.00-18.00

Liberty Bike Fest tarjoaa ensimmäistä kertaa mereneläviä! Seisovan pöydän erikoisannokset ovat amerikkalaisen kokin käsialaa. Pöydän tarjonta tyydyttää kaikkein vaativimmatkin herkkusuut!

ILLALLA VIERAILLEMME ON LUVASSA TAAS UUTTA OHJELMAA

Main Arena

Liberty Bike Fest BURNOUT!

19.00 BURNOUT!

Nyt on aika polttaa kumia! Kaikki halukkaat voivat osallistua! Hauskaa seuraa, kumintuoksua ja savuttavia renkaita - tämä se erottaa bikerit tavallisesta väestä.

19.30 Palkintojenjako

Jokainen Liberty Bike Festin osallistuja, joka saapuu tapahtumaan moottoripyörällä, on automaattisesti ehdolla Best Bike- ja Best Custom Bike -palkintojen voittajaksi. Voittajat palkitaan sponsoriemme tuotteilla: Liberty Fashion ja Motel Road 66.

20.00 Stunt-ajajat esiintyvät. Stunt Freaks Team

Tämä ehdottomasti näkemisen arvoinen show saa katsojat haukkomaan henkeä!

21:00 Rock Cadillac / 22:00 21`Recover

23.00 Liberty Bike Fest 2013:n järjestäjät ilmoittavat pääpalkinnon voittajan. Pääpalkinto - uutuuttaan kiiltävä amerikkalainen moottoripyörä!

Voittaja valitaan arpomalla. Osallistujien kannattaa säilyttää arpalippunsa festivaalin loppuun asti.

23.45

Bike Festin toisen päivän päätapahtuma on Timo Rautiaisen esiintyminen. Kaikki rock-fanit viihtyvät takuuvarmasti!

Indoor Arena

Liberty Bike Fest 2013 Bikinis Bike Wash

Iltakymmenestä aivan aamun pikkutunneille asti sisäareenallamme on tarjolla monipuolinen tanssishow : stripteasea, eroottista showta yms.30 upeaa tanssijatarta järjestävät aivan henkeäsalpaavan shown eikä kenellekään taatusti tule tylsää!

Vieraat voivat nauttia koko päivän ajan aidon ja alkuperäisen amerikkalaisen keittiön antimista. Hotellin alueella sijaitsee myös motovarustekauppa, josta saa kaikkea ajohanskoista sivulaukkuihin. Valikoimassa on varusteuutuuksia ja tuotteita johtavilta merkeiltä, joihin kuuluvat muiden muassa Harley-Davidson, River Road, Xelement ja Icon. HUIPPUHINNAT! Tytöt tarjoilevat koko päivän virkistäviä juomia aivan ilmaiseksi.

Koko Liberty Bike Festin ajan hotellilla on tarjolla Bikini Bike Wash. Kauniit uimapukuneidot hinkkaavat rautaheposi tahrattoman puhtaaksi!

Valtava vaahtokone täyttää tanssilattian kuplilla - tyttöjen t-paidat kastuvat varmasti!
Lisäksi Liberty Bike Festin ajaksi avataan TATUOINTISTUDIO, missä ammattitatuoijat toteuttavat kaikenlaisia kuvia, ovat ne sitten kuinka monimutkaisia tahansa!

Kovista kovimmille

Mikäli kotimatka vaatii tankkausta, sunnuntaina 30.6. ravintolamme tarjoaa 30% alennuksen kaikista ruokalistan annoksista, ja myös amerikkalaisten moottoripyörävarusteiden ja -vaatteiden kauppamme alentaa hintojaan 30% verran!

Seuratkaa ilmoittelua nettisivuillamme www.road66.fi. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Lopullinen ohjelma tarkentuu lähempänä tapahtuman ajankohtaa!

Tervetuloa! motel@road66.fi +358 440 233 211

MOTEL ROAD 66 FINLAND, KOTOLAHDENTIE 22, 48310 KOTKA, SUOMI

Sponsorit: www.road66.fi | www.libertyfashionusa.com Mediayhteistyökumppanit: www.ruriders.com | www.motomania.ru

Ostakaa lippunne tiketti.fi internet sivuilta

Liberty Bike Fest 2013 -moottoripyöräfestivaalin lipunmyynti on alkanut Tiketti.fi-palvelussa! Ennakkolipun hinta on 30 € (norm. 35 €).

Esittely Liberty Bike Fest 2012

Esittely Liberty Bike Fest 2012

Katsella Liberty Bike Festival 2012
Katsella Liberty Bike Festival 2011